Campanya nadalenca Rasca-Rasca als comerços de Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest dimecres 16 de desembre, l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha iniciat la campanya comercial nadalenca, “Rasca-Rasca. El rasca nadalenc dels comerços santmartinencs”. Un sorteig en el que les compres dels clients van acompanyades de “Rasca- Rasca” i molts premis.

La iniciativa té com a objectiu principal dinamitzar el comerç local durant l'època del Nadal i ajudar al comerç a fer front a la crisis de la Covid-19. Així mateix, premia la fidelitat dels clients que realitzen les seves compres als comerços i establiments de restauració locals i potencien el sector comercial.

Per cada quatre compres o consumicions fetes als diferents establiments del poble sense import mínimi: Cal Palau, Ca la Maria, Cal Jordi, El Racó de Sant Martí, Restaurant Llenegues i Farmàcia Gabriel Jiménez, el client obté un Rasca-Rasca nadalenc amb premis com: 100€ de regal per a compres al municipi, descomptes del 50%, 2x1 en producte, entre d'altres avantatges. Hi ha un total de 42 premis, i algunes sorpreses més.

El sorteig dura fins dijous 7 de gener de 2021. 

Darrera actualització: 17.12.2020 | 09:19