Fabripizza és el projecte guanyador pel bar d’estiu

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles va impulsar l’adjudicació del nou servei de bar d’estiu al local social Josep Maria Torra Cao “La Fàbrica”, al carrer 1 d’Octubre. El procés de selecció ha finalitzat i el projecte guanyador ha estat Fabripizza, de Toñi Haba i Laura Grau.

Es tracta d’un servei de pizzes, que es podran menjar a la terrassa del bar o bé demanar-les per emportar. D’acord amb la normativa del procediment que va iniciar l’Ajuntament, les dates d’obertura són del 27 de juny fins el 13 de setembre de 2020, en horari de dilluns a dijous, de de 17 a 22 hores, divendres i dissabtes, de 10 a 02 hores, i els diumenges de 10 a 22 hores.

 

Bar d’estiu com a alternativa degut al #Covid19

Aquest estiu, degut a la pandèmia del COVID-19, l’ajuntament ha decidit no obrir les piscines municipals, deixant així el servei de bar tancat. És per aquest motiu que es va decidir obrir un bar d’estiu al local social Josep Maria Torra Cao “La Fàbrica”, al carrer 1 d’Octubre i, en cas de pluja o actuacions especials, es podrà utilitzar la sala gran del local, sempre que les fases de desconfinament ho permetin.

Darrera actualització: 09.06.2020 | 15:55