Generalitat de Catalunya atorga 39.900€ per a dinamització territorial de Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles va sol·licitar un total de 50.000€ en el marc d’uns ajuts per a projectes de dinamització territorial subvencionats per Generalitat de Catalunya. El projecte santmartinenc contemplava la millora de la infraestructura i obra civil per a la connexió de fibra òptica al municipi, la pavimentació de l’accés al cementiri i la zona esportiva, i una millora de les instal·lacions del cementiri municipal.

De l’import demanat, s’ha adjudicat un total de 39.900€. Les actuacions començaran a finals d’any, i per tal de fer-les viables, s’adequarà el projecte al pressupost obtingut. En aquest cas, es reduirà les actuacions a dur a terme per tal que s’ajustin a l’import.  

Les actuacions presentades responen a la voluntat de l’Ajuntament de contribuir a l’estratègia local que treballa per a la dinamització de Sant Martí Sesgueioles des de diferents àmbits: millora de la xarxa de telecomunicacions al municipi, millora dels espais públics, impuls de l’oferta cultural, increment de l’oferta d’habitatge, entre d’altres.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 00:00