Improshow solidàri amb la iniciativa UNIRAID de Marval Team

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

Dissabte 11 de gener, a les 21h, al Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao –La Fàbrica-.

Aquest dissabte 11 de gener, a les 9 del vespre, tindrà lloc un espectacle Impro Show solidari al Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao –La Fàbrica-, per recaptar diners per a la iniciativa UNIRAID de Marval Team, impulsada per Alexandre Marcet i Valentí Regi.

Falten tres mesos per tal que l’Alexandre, estudiant d’enginyeria mecànica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Valentí, estudiant de fisioteràpia a la Universitat de Vic (UVic) facin realitat el seu projecte solidari. La iniciativa consisteix en un raid pel mig del Marroc amb cotxes de tracció a dues rodes, i més de 20 anys, transportant un mínim de 40 kg de material solidari, com ara llibres, jocs o material escolar.

Impro Show a La Fàbrica

L’ Impro Show és un espectacle d’humor, fresc, original i 100% interactiu, on diferents actors improvisen escenes i històries gràcies a la participació del públic. Es tracta d’una activitat apta per a tota la família i amics, per a gaudir i riure.

L’entrada té un cost de 6 euros per als nens, i 11 euros per a adults; aquest preu inclou el sopar. Tothom que n’estigui interessat, pot adquirir la seu tiquet a les botigues de Sant Martí Sesgueioles.

Es tracta d’una activitat que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, l’AMPA La Morera i l’Associació cultural La Corriola.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 18:44