L’Ajuntament busca una persona per dinamitzar la gent gran de Sant Martí Sesgueioles

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

Davant la situació pel rebrot de la pandèmia, que ha obligat implementar noves restriccions i mesures de confinament social, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles busca una persona per dinamitzar la gent gran del municipi.

L’objectiu és trobar una persona encarregada de fer més amenes les tardes de la gent gran de Sant Martí Sesgueioles (persones majors de 65 anys), a través de diferents activitats, sempre individuals, i seguint totes les mesures de seguretat i higiene.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament vol garantir el benestar psicològic de la gent gran, tenint en compte que el nou confinament obliga a aturar totes les activitats socials, i estar a casa, on moltes persones viuen soles.

Requisits per a la persona dinamitzadora de la gent gran

Els requisits que es busquen per aquesta persona dinamitzadora per a la gent gran són:

  • Que tingui estudis relacionats en l’àmbit de la salut o sanitat

  • Que parli el català

  • Que es trobi en situació d’atur

Es valorarà l’experiència de la persona, que estigui empadronada al municipi, i el seu projecte per a la dinamització.

El projecte es presentarà el pròxim 9 de novembre a la gent gran de Sant Martí Sesgueioles, per tal de conèixer les persones que n’estarien interessades. D’aquesta manera des de l’Ajuntament es podrà fer una aproximació de les condicions del treball. De moment només es pot confirmar que el més segur és que la feina sigui en horari de tarda.

Totes les persones que n’estiguin interessades cal que enviïn un correu electrònic a narbonaar@diba.cat, amb les seves dades i idees, o projecte, abans del dia 4 de novembre de 2020.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 20:11