L’Ajuntament ofereix dues ofertes de feina dins el “Pla d’ocupació municipal – Covid 19”

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

Tal com ja havia anunciat, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles està treballant per tal d’oferir ocupació al municipi i ajudar a la població davant la crisi econòmica generada per la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, a partir d’aquest dilluns comencen dos processos de selecció de personal dins del Pla d’ocupació municipal – Covid 19.

La primera oferta de feina és de dinamitzador/a de turisme i comerç i la segona d’un lloc de treball d’ajudant de la brigada municipal, en el marc dels Plans Locals d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, en el marc del “Programa complementari de millora de l’ocupabilitat per a petits municipis (línia 2) 2020”.

Les dues ofertes són de caràcter temporal, i per participar en la convocatòria de selecció de personal d’ambdues caldrà presentar instància a les oficines municipals, a partir del dia següent de la publicació al taulell d’anuncis de l’Ajuntament durant un termini de 5 dies hàbils.

Podeu consultar les bases reguladores dels processos de selecció a la documentació adjunta.

 

Darrera actualització: 22.06.2020 | 09:08