L’Ajuntament proposa iniciar el Banc de Temps amb un servei de cangur i de reforç escolar

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, seguint la línia de suport a la població davant la crisi de la pandèmia del Covid-19,  volem ajudar a les famílies amb fills i filles menors d’edat, que treballen durant l’estiu.

Tal i com vam informar, des de l’Ajuntament es vol crear un Banc de Temps propi, amb un sou per les persones contractades, i en benefici a tota la població. En aquest sentit, s’està estudiant la possibilitat d’iniciar el projecte per tal que aquelles famílies que s’han hagut de reincorporar a la feina puguin comptar amb una persona que els ofereixi servei de cangur a les seves criatures, a la pròpia llar.

Està previst oferir servei de cangur per la mainada menor de 5 anys, i servei de reforç escolar fins als 12 anys; sempre donant prioritat a aquelles famílies que els pares treballen.

Per tal de tirar endavant el projecte, i acotar com hauríem d’oferir el servei, necessitem conèixer quines famílies estarien interessades en el projecte, i les seves necessitats. Per aquest motiu, demanem a tothom qui n’estigui interessat que contacti amb l’Ajuntament, a través del telèfon 93 868 11 22, presencialment o bé enviant un correu electrònic a st.martises@sesgueioles.cat.

Moltes gràcies a tothom i molts ànims a tota la població que més està patint aquesta crisi. Des de l’Ajuntament seguim treballant per tal de contribuir a millorar la situació de tots els santmartinencs i santmartinenques.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 19:55