L’Ajuntament reparteix “Mots sesgueiolats” a la gent gran del municipi

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha impulsat un nou projecte d’entreteniment per a la gent gran del municipi. Davant la situació d’excepcionalitat, l’objectiu de la iniciativa és fer les hores a casa més amenes.

Cada setmana des de l’Ajuntament es repartiran una sèrie d’exercicis d’estimulació cognitiva, gràcies a la participació voluntària de la Cristina Berenguer, psicòloga, i l’Elna Sans, infermera. La participació és voluntària, i no competitiva.

Cada dilluns, s’enviarà un sobre amb les activitats programades i el divendres les seves solucions. En cas de tenir dubtes podeu recórrer a altres persones de Sant Martí que també hi participin o contactant al mòbil d’alcaldia (650 70 47 27).

A més, cada divendres també es començaran a repartir material per a fer Gimnàstica a casa, perquè activar el cos és imprescindible per la nostra salut i benestar.

 

Vols col·laborar preparant “Mots sesgueiolats”?

Tothom qui vulgui col·laborar inventant-se “mots sesgueiolats” per repartir al municipi, pot fer-los i contactar al mòbil d’alcaldia (650 70 47 27).

Darrera actualització: 29.04.2020 | 11:34