L'àrea tancada "La Tramuntana" guanya el concurs de reciclatge

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 00:00

Durant el mes d’agost, l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles va promoure la campanya de conscienciació sobre el reciclatge, “Reciclar te premi”, amb l’objectiu d’incentivar i promoure el bon manteniment i reciclatge de les cinc àrees tancades d’Anoia Verda al municipi.

L’àrea guanyadora de la campanya ha estat “la Tramuntana”. L’elecció de la guanyadora l’ha fet l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, conjuntament amb Anoia Verda, encarregada d’informar dels percentatges de reciclatge de cada àrea. Aquest és el barem que s’ha utilitzat per determinar-ne la guanyadora i atorgar els premis, que determinaven l’àrea tancada que es trobava en un millor estat i que per tant, havia reciclat correctament els residus.

Les famílies pertinents a aquesta àrea ja poden passar per l’Ajuntament a recollir el seu premi, que consisteix en un kit de reciclatge per família adherida a la caseta, que consta de tres bosses de reciclatge domèstic (blau, groc, verd), un ecokit (kit de plantació) i un embut per reciclar l'oli utilitzat.

Des de l’Ajuntament es recorda que les famílies que no estiguin al corrent del pagament de la taxa de recollida d’escombraries, no gaudiran del premi.

Moltes gràcies a tots/es per haver participat. Esperem que aquesta acció ens serveixi per seguir fomentant el reciclatge al poble.

 

Darrera actualització: 18.09.2020 | 09:57