Sant Martí Sesgueioles impulsa una campanya per dinamitzar el comerç local

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

Els diners pressupostats i no gastats durant el 2020, en motiu de la Covid-19, s'han destinat a la campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!”. 

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles inicia una campanya de suport al comerç i a les empreses de serveis del municipi, amb el suport de Diputació de Barcelona, com a una de les accions per tal d’impulsar el teixit econòmic davant la crisi de la pandèmia de la Covid-19.

Tal com l’Ajuntament va avançar el passat mes de juny, s’han destinat els diners pressupostats i no gastats durant el 2020 per a la campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!”. La iniciativa consisteix en repartir un total de 26.000,00€ en vals descompte i targetes moneder, per a bescanviar als comerços i serveis del municipi, i així incentivar i promoure la compra local.

Les persones empadronades a Sant Martí Sesgueioles i que estiguin al corrent del pagament d’impostos i taxes municipals (cens del 14 de maig de 2020), durant la setmana vinent rebran a casa un talonari amb vals de descompte i una targeta moneder. El talonari conté un total de 6 vals descompte per un valor de 4€, un per establiment adherit a la campanya. Es tracta d’un talonari nominal amb numeració personalitzada. La targeta moneder té un valor de 50€ per persona, i servirà per gaudir dels serveis a les persones adherits a la campanya; aquesta serà distribuïda per unitat familiar amb l’import sumat de tots els seus integrants.

La campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!” durarà quatre mesos; els descomptes i la targeta seran vàlids a aplicar entre el 1/08/2020 i el 1/12/2020.

Aquelles persones que no vulguin gaudir del talonari o/ni de la targeta, se’ls donarà la possibilitat de dipositar-los en una urna habilitada a l’Ajuntament, i els diners es destinaran a altres projectes i serveis municipals.

 

Ajuts econòmics per a la població en motiu de la crisi de la Covid-19

Des de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, per tal de donar suport a la població davant la crisi de la pandèmia del Covid-19, s’han treballat diferents línies d’ajut per als santmartinencs i santmartinenques.

A part de la campanya de dinamització del comerç local, “Comprant a casa, hi guanyem tot!”, durant el mes de juny i juliol també es van publicar diferents ofertes de feina dins el Pla d’ocupació municipal – Covid19, així com també s’ha impulsat un banc de temps al municipi.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 15:05