Servei reempresa d’una perruqueria de Sant Guim de Freixenet

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:00

Recentment l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, ha conegut el cas d’un negoci derivat al servei Reempresa, que consisteix en una perruqueria de Sant Guim de Freixenet.

Per motius de jubilació, la propietària cedeix la perruqueria gratuïtament, amb un local totalment equipat per entrar a treballar, a canvi d’un contracte de lloguer pactat.

L'activitat es desenvolupa en un local d'uns 70 metres quadrats propietat de la part cedent i es distribueix en dues plantes. La planta de baix és on es presta pròpiament el servei i la planta de dalt està condicionada per a poder realitzar serveis complementaris.

La cessió inclou tots els actius necessaris per a donar continuïtat de forma immediata l'activitat juntament amb el fons de comerç. Les existències es valorarien a part en el moment de la transmissió.

Més informació aquí.

Servei Reempresa

Reempresa és un nou model d'emprenedoria. L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, disposa d'un sistema d'intermediació entre empresaris que volen cedir la seva empresa (cedents) i emprenedors que volen adquirir una empresa en funcionament (reemprenedors). Es tracta d'empreses en funcionament  que per motiu de jubilació, malaltia, trasllat o d'altres es volen cedir.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 09:33