Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Sant Martí Sesgueioles viu intensament la IX Festa de la Gent Gran

Les activitats celebrades fins ara han comptat amb una gran participació. La Festa de la Gent Gran finalitzarà el proper 10 de novembre, amb una xerrada sobre seguretat a la llar.

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles es troba en plena celebració de la seva novena Festa de la Gent Gran, que fins ara ha rebut una gran participació del municipi. Els actes organitzats fins el moment han estat molt ben rebuts tant pels més grans, protagonistes de la festa, com pels joves.

Al llarg d'aquests dies s'està celebrant el curs de cuina que finalitzarà el proper 4 de novembre. El curs, que compta amb una bona participació, s'ha organitzat amb una gran demanda del municipi i consta de la preparació d'un primer plat, segon i postres a cada sessió. La formació és a càrrec de Ferran Muñoz i Joan Riera, del restaurant Llenegues.

L'última activitat serà la xerrada sobre seguretat a la llar, a càrrec dels Mossos d'Esquadra, el proper 10 de novembre a les 17.15 hores. Es tracta d'una activitat on els Mossos donaran un seguit de consells per ajudar a millorar la seguretat als domicilis.

Pel que fa a les activitats celebrades fins al moment, destaquem la gran participació al taller de risoteràpia, on els assistents van alliberar tensions i van passar una tarda plena de rialles. També van comptar amb una gran acollida les presentacions dels llibres, “Escoles a la frontera” amb l'escriptora Ma Carme Junyent i el Sr. Jaume Ortínez, i “La maternitat de l'Elna” amb l'escriptora Assumpta Montellà.

L'acte estrella de la festa, el dinar de germanor, va reunir a 62 persones majors de 65 anys, empadronades al municipi, que van poder gaudir d'un menú elaborat pel cuiner Ferran Muñoz. Acte seguit el mag Enric va tancar la jornada d'una manera distesa, tot fent jocs de màgia participatius.

Cartell de la IX Festa de la Gent Gran
Cartell de la IX Festa de la Gent Gran
Curs de cuina
Curs de cuina
Dinar de la Gent Gran
Dinar de la Gent Gran

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona