Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Sant Martí Sesgueioles a punt per la seva Festa Major d’Hivern

La Festa Major d'hivern tindrà lloc de l'11 al 13 de novembre. Després del sopar popular de dissabte, podrem gaudir de l'espectacle Inde-Paciència, a càrrec del monologuista català David Sas.

De l'11 al 13 de novembre, Sant Martí Sesgueioles acollirà la seva Festa Major d'Hivern, amb una programació d'actes per a totes les edats que tindran lloc a La Fàbrica.

Les activitats començaran divendres a les 19 hores, amb la projecció d'una pel·lícula infantil sorpresa, amb crispetes incloses. Acte seguit, a les 22 hores, s'oferirà cinema familiar amb la pel·lícula “Ocho apellidos catalanes”, la coneguda comèdia espanyola del director Emilio Martínez-Lázaro, estrenada l'any 2015.

Dissabte tindrà lloc el sopar popular, a les 20 hores; cal que tothom qui vulgui participar-hi reculli el seu tiquet a l'Ajuntament, abans del dijous 10 de novembre. Acte seguit, a les 22 hores, podrem gaudir del monòleg català Inde-Paciència a càrrec del monologuista David Sas. L'espectacle es presenta com una reflexió política de to satíric, que fa un repàs des que l'artista va sortir del seu Pre-Pirineu lleidatà natal fins a la seva vida a la ciutat.

Finalment, diumenge se celebrarà la missa solemne en honor al patró del municipi, Sant Martí. I per acabar la festa, a partir de les 17 hores, tothom qui vulgui podrà berenar i jugar a la Play Station a La Fàbrica.

Desitgem que passeu una molt bona Festa Major d'hivern!

Festa Major d\'hivern de Sant Martí Sesgueioles
Festa Major d'hivern de Sant Martí Sesgueioles
Monòleg Inde-Paciència de David Sas
Monòleg Inde-Paciència de David Sas

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona