Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Nous contenidors de roba per a reutilitzar i de reciclatge d’oli de cuina

Els contenidors estan situats al carrer Ciutadella, davant de l'Escola Font de l'Anoia.

L'Ajuntament ha instal·lat un contenidor de roba reutilitzable de la Cooperativa Roba Amiga, i dos de reciclatge d'oli de cuina, al carrer Ciutadella, davant de l'Escola Font de l'Anoia.

Per tal de vetllar pel reciclatge i la reutilització de productes i primeres matèries al nostre poble, és interessant que sapigueu com els podeu utilitzar.

El contenidor de roba

A través del contenidor de roba, la Cooperativa Roba Amiga gestionarà la roba de segona mà que es dipositi al municipi. La Cooperativa la recull, la selecciona, l'etiqueta i la ven a les seves botigues de segona mà a preus molt assequibles. Tot aquest treball el fan persones en situació de risc social com a ajuda en la seva inserció sociolaboral.

S'hi pot dipositar qualsevol producte tèxtil en bon estat (roba de vestir, roba de la llar -llençols, tovalloles, etc.-, sabates, bosses de mà, cinturons...). Es demana però que la roba estigui neta, plegada i cal que estigui dipositada en una bossa tancada. Les sabates han d'estar aparellades, lligant-les pels cordons o bé amb cinta i dins d'una bossa; i els altres elements, com cinturons i bosses de mà, cal intentar que quedin el màxim compactes possible.

Els contenidors d'oli de cuina

L'oli de cuina és un residu aprofitable, i llençar-lo a l'aigüera contribueix a contaminar el medi ambient i encarir la depuració de les aigües residuals que provenen de les llars. Per reciclar l'oli de cuina només heu de dipositar-lo, quan estigui fred, en ampolles de plàstic o garrafes i introduir-los als contenidors corresponents

Així doncs, l'Ajuntament treballa per la millora de la quantitat i de la qualitat dels residus, i per a la conscienciació sobre el reciclatge i la reutilització al nostre municipi.

Nous contenidors a Sant Martí Sesgueioles

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona