Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Sant Martí Sesgueioles s’acull al programa “Orientació a les escoles” a través de la Mancomunitat de l’Alta Segarra

L'Escola Font de l'Anoia participa en aquest projecte que pretén impulsar les activitats al medi natural a les escoles del territori. El 20 de desembre tindrà lloc una matinal d'orientació i trobada de les escoles participants a Copons

Amb l'objectiu de promoure les activitats al medi natural a les escoles del territori, la Mancomunitat de l'Alta Segarra ha acollit el programa “Orientació a les escoles”, a través del projecte de dinamització esportiva de l'Alta Anoia. L'Escola Font de l'Anoia de Sant Martí Sesgueioles és una de les escoles que formen part d'aquesta iniciativa.

Aquest projecte, que va néixer l'any passat sota el concepte “Pedalades", enguany es focalitza en les activitats d'orientació als cursos compresos entre 3r i 6è de primària. S'hi acullen totes les escoles que formen part de la ZER Vent d'Avall (l'Escola Font de l'Anoia de Sant Martí Sesgueioles, l'Escola Mare de Déu del Portal de Prats de Rei, l'Escola de Copons i l'Escola Sant Roc de Castellfollit de Riubregós) i l'Escola Alta Segarra de Calaf.

El passat 24 de novembre, 14 infants de l'escola de Sant Martí Sesgueioles van participar en una activitat formativa a càrrec de l'Escola Catalana de la Federació de Curses d'Orientació. L'activitat consistia en aprendre els coneixements bàsics d'orientació i conèixer el funcionament d'aquest sistema mitjançant targeta electrònica.

Properes activitats

El proper dimarts 20 de desembre, de 9 a 13 hores, tindrà lloc una matinal d'orientació i trobada de les escoles participants a Copons. Està previst que hi participin al voltant de 200 alumnes.

Per altra banda, també tindrà lloc una jornada de difusió de la propera cursa d'aquesta especialitat a Els Prats de Rei, organitzada pel Club Orientació Catalunya, com a possible activitat en família. Els promotors d'aquesta cursa al territori, dins el programa d'Orientació a les Escoles, són l'Oriol Martí d'Els Prats de Rei i vinculat a Copons i el Roger Solé d'Igualada.

Aquesta jornada no genera cap despesa per les escoles, i inclou el desplaçament amb autocar dels infants des de la seva escola d'origen fins a Copons, i retorn. També inclou assegurança, material i dinamització.

Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica
Activitats d\'orientació a La Fàbrica

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona