Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Aquests dies s’està analitzant el trànsit de la BV-1001 en el seu tram per Sant Martí Sesgueioles

Del 15 al 19 de desembre quatre comptadors recolliran dades sobre el trànsit de la carretera que travessa el municipi. L'objectiu de l'estudi és determinar una mesura per controlar les altes velocitats d'alguns vehicles que hi circulen

El Servei Territorial de Carreteres de Barcelona de la Generalitat de Catalunya (STCB) ha instal·lat quatre comptadors a la carretera BV-1001, en el seu tram pel municipi. Els aparells estaran instal·lats del 15 al 19 de desembre, per tal de realitzar una diagnosi tècnica que determinarà les característiques del trànsit del poble.

L'acció respon a la petició d'un sistema de control viari que el Consistori ha fet al STCB. Davant el gran volum de vehicles que circulen per aquesta carretera a alta velocitat, l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha sol·licitat una mesura de control.

Al llarg d'aquests cinc dies es recopilaran dades i s'analitzaran les característiques del trànsit d'aquest tram, i específicament a les interseccions de l'avinguda Catalunya i del camí que accedeix a l'abocador de residus, amb l'objectiu de valorar les intensitats totals, les velocitats i el percentatge de vehicles pesants.

A partir de gener del 2017, i un cop analitzats els resultats, es plantejaran possibles intervencions per millorar el trànsit actual.

trànsit de la BV-1001
trànsit de la BV-1001
trànsit de la BV-1001

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona