Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L’Escola Font de l’Anoia ha participat a la matinal d’orientació organitzada a Copons

Es tracta d'una activitat dins el programa “Orientació a les escoles”, que enguany ha acollit la Mancomunitat de l'Alta Segarra a través del projecte de dinamització esportiva de l'Alta Anoia

El passat dimarts 20 de desembre, alumnes de l'Escola Font de l'Anoia van participar a la matinal d'orientació que es va organitzar a Copons dins el programa de dinamització esportiva “Orientació a les escoles”, a través de la Mancomunitat de l'Alta Segarra.

Més de 200 alumnes es van aplegar a Copons per buscar les 42 fites que hi havia repartides pel municipi. Les escoles participants van ser la ZER Vent d'Avall (l'Escola Font de l'Anoia de Sant Martí Sesgueioles, l'Escola Mare de Déu del Portal de Prats de Rei, l'Escola de Copons i l'Escola Sant Roc de Castellfollit de Riubregós) i l'Escola Alta Segarra de Calaf.

La pluja va impedir que l'activitat comencés a l'hora prevista, però més tard ho va fer sense incidents.

Amb l'objectiu de promoure les activitats al medi natural a les escoles del territori, la Mancomunitat de l'Alta Segarra va acollir el programa “Orientació a les escoles”, a través del projecte de dinamització esportiva de l'Alta Anoia. L'Escola Font de l'Anoia de Sant Martí Sesgueioles és una de les escoles que formen part d'aquesta iniciativa.

L'any passat el projecte va ser promogut pel Consorci per a la Promoció de l'Alta Anoia, amb el programa “Pedalades” a les Escoles.

La matinal d'orientació no ha generat cap despesa per les escoles, i ha inclòs el desplaçament amb autocar dels infants des de la seva escola d'origen fins a Copons i retorn. També l'assegurança, material i dinamització, tot i que s'ha rebut col·laboració del professorat.

orientació
orientació
orientació
orientació

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona