Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Nou horari del consultori mèdic de Sant Martí Sesgueioles

A partir de l'1 de febrer de 2017, la consulta del dilluns es realitzarà de 13 a 14 hores, i els divendres es realitzarà de 10 a 11 hores.

Per tal de millorar la puntualitat de les visites al consultori, l'Ajuntament ha sol·licitat un canvi d'horari del servei mèdic de Sant Martí Sesgueioles. El Centre d'Atenció Primària de Calaf ha considerat la petició i ha establert que a partir de l'1 de febrer de 2017, la consulta del dilluns es realitzarà de 13 a 14 hores, i la dels divendres de 10 a 11 hores.

Pel que fa a les urgències fora de l'horari del consultori al municipi , caldrà dirigir-se al CAP de Calaf o bé trucar al 061. Tothom qui vulgui consultar qualsevol dubte sobre el servei, pot trucar al 93 869 87 79.

El passat dimarts 24 de gener, l'Alcaldessa Rosa Narbona i la Regidora Anna Sala es van reunir amb l'equip directori del CAP de Calaf, format per la Dra. Montserrat Llorens , la Sra. Pilar Millan i la Sra. Josefina Balasch . A part d'acordar el canvi d'horaris, l'equip directiu els va explicar el funcionament del CAP de Calaf, i els va oferir fer xerrades sobre diversos temes, com ara prevenció, atenció als cuidadors, gent gran, entre altres temes, a Sant Martí Sesgueioles.

consultori mèdic sms

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona