Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles s’adhereix al projecte “Casa nostra, casa vostra”

Casa nostra, casa vostra és una campanya solidària sorgida de l'actual “crisi migratòria”

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha signat una proposta d'acord d'adhesió a la campanya “Casa nostra, casa vostra”. Amb aquest manifest, l'Ajuntament se suma a la campanya de suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per a l'acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l'àrea mediterrània.

Amb aquesta adhesió, el Consistori convoca a la ciutadania a mobilitzar-se a la manifestació de la campanya “Casa nostra, casa vostra”, prevista el dissabte 18 de febrer, a Barcelona.

El manifest ha estat presentat al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, a la Federació de Municipis de Catalunya, a l'Associació Catalana de Municipis, a la campanya “Casa nostra, casa vostra”, així com a les entitats socials del municipi.

La campanya “Casa nostra, casa vostra” va néixer de la voluntat de testimonis dels camps de refugiats a la frontera de Grècia amb Macedònia, que a més de voler acollir persones que fugen de les guerres, també ho fan per fam, persecució política, per motius d'orientació sexual o per les seves creences. Així com també persones que ja són al nostre país, però que segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna.

Podeu llegir l'acord a l'arxiu adjunt.

casa nostra, casa vostra

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona