Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

2a edició dels Festivals Alta Segarra

Aquest estiu, l'Alta Segarra torna a acollir el Festival Alta Segarra, el gran esdeveniment musical del nostre territori organitzat per l'entitat Àgora Alta Segarra. Els concerts tindran lloc durant tres caps de setmana de juliol, en diferents espais emblemàtics dels municipis de Calaf, Els Prats de Rei i Sant Martí Sesgueioles.

Marina Rossell serà qui encetarà la programació el divendres, 14 de juliol, amb un concert que tindrà lloc al Convent de Sant Francesc de Calaf. A partir de 2/4 d'11, la cantautora presentarà 'Moustaki i Cançons de la Resistència', el seu darrer treball. L'endemà a la mateixa hora i en el mateix lloc, Obeses mostrarà el seu darrer espectacle, 'Verdaguer, ombres i maduixes'. Una òpera rock basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer.

El segon cap de setmana, el 21 de juliol, la Torre de la Manresana dels Prats de Rei acollirà el concert de Bikimel amb Xavi Lloses al piano. La compositora i cantant presentarà 'No ben bé', un recull de poemes musicats d'alguns dels poetes més radicals del nostre país. El cap de setmana es completarà amb el concert de La Iaia que presentarà el seu darrer disc als Prats de Rei, que sortirà al mercat aquest mes de juny.

Finalment el 27 de juliol Sant Martí Sesgueioles acollirà un dels grans referents de la música mediterrània del nostre país, el guitarrista Eduard Iniesta, acompanyat d'un grup format per 5 grans músics catalans. Finalment Gossos tancaran el festival presentant el seu darrer treball, 'Zenit'. Aquest nou àlbum simbolitza la culminació d'una carrera musical de 23 anys de trajectòria.

Com en la primera edició, el vessant musical del festival s'acompanyarà d'una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast que, en aquesta ocasió, coordinarà el Grup Anifalac.

El dia 1 de juny sortiran a la venda les entrades i abonaments que es podran comprar a través de Tictactickets.es

festivals alta segarra

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona