Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Arriba de temporada de piscina!

La temporada 2017 de la Piscina Municipal de Sant Martí Sesgueioles començarà dissabte dia 24 de juny fins diumenge 3 de setembre

El proper dissabte 24 de juny s'inaugurarà la Piscina Municipal de Sant Martí Sesgueioles, que un any més oferirà cursets de natació per nens i nenes de 4 a 16 anys.

Els abonaments estaran disponibles a partir del dia 12 de juny a les oficines de l'Ajuntament, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Per tal d'accedir a les instal·lacions de la piscina, serà imprescindible presentar l'abonament des del primer dia d'obertura de la piscina, sense excepcions. Si no és així, s'haurà d'abonar l'entrada corresponent.

Enguany hi tornarà a haver descomptes per a persones amb discapacitat física o psíquica, acreditada mitjançant carnet de la Generalitat, qui pagaran quota reduïda del 50%. Les famílies amb títol de família nombrosa, gaudiran d'un 20% de descompte fins a 21 anys i fins el 25 anys amb acreditació d'estudiant. I les famílies monoparentals ja tindran els descomptes aplicats a la tarifa i hauran d'acreditar-se mitjançant carnet de la Generalitat de Catalunya. En cas que es pugui aplicar més d'un descompte, l'usuari haurà de triar-ne un.

Els nens fins a 4 anys podran gaudir dels serveis de la piscina de forma gratuïta, i hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult, de la mateixa manera que també ho hauran de fer els menors de 14 anys.

També hi haurà una quota o preu bonificat en casos d'aturats de llarga durada, sense prestació o amb prestació mínima i persones que acreditin problemes greus econòmics, amb previ informe dels Serveis Socials Municipals.

Consulteu el detall dels preus en el document que s'adjunta.

piscina

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona