Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Participa a la 10a edició de la revista cultural Margaridó

L'estiu arriba i amb ell arrenca la preparació de la revista cultural de Sant Martí Sesgueioles, el Margaridó. Com cada any, al llarg d'aquests dies ja s'està treballant per tal que la nostra publicació anual pugui ser a totes les cases del municipi arribada la Festa Major.

La Margaridó és la revista de Sant Martí de Sesgueioles no només perquè es reparteix al municipi, sinó perquè és fruit de les aportacions de santmartinencs i santmartinenques. Sense la implicació de totes les persones que cada any la feu possible, la revista Margaridó perdria la seva essència.

És per aquest motiu que des de l'Ajuntament ens posem en contacte amb tothom qui vulgui aportar contingut a l'edició d'enguany, que serà molt especial ja que es tractarà de la desena. Per tal de fer arribar material, cal que ho entregueu a l'Ajuntament o bé via correu electrònic (narbonaar@sesgueioles.cat). Cal que els textos s'enviïn en format Document (.doc), amb tipografia Arial número 11.

Per altra banda, també voldríem fer una crida a la participació de la gent jove del municipi que està vivint a l'estranger per tal que ens expliquin la seva experiència i els motius de la seva estada.

Finalment, des de l'Ajuntament estem fent un recull de fotografies dels hereus i pubilles que hi ha hagut durant tots els darrers anys. Tothom qui tingui fotografies, demanem si us plau que ens les facin arribar per alguna de les dues vies esmentades.

Desitgem que aquesta carta us encoratgi a tots i a totes a participar en aquest projecte comú que aquest any celebra els 10 anys.

Qualsevol dubte o suggeriment, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament.


La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona