Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Inicien les actuacions de control de colònies de gats

Aquest dimarts 6 de juny l'Ajuntament ha inciat el projecte de control de colònies de gats a Sant Martí Sesgueioles, a través d'una subvenció del Servei de Salut Pública de Diputació de Barcelona. L'empresa encarregada de fer-ne el control serà Biodiversitat.

Els gats de carrer tenen unes característiques peculiars, i la seva presència provoca una sèrie de problemes i inconvenients que cal minimitzar.

Per tal de conviure amb aquestes colònies de gats, cal que aquests animals estiguin identificats i superin un control sanitari i per tant estiguin sans i esterilitzats quirúrgicament, amb l'objectiu de mantenir una població estable i evitar problemes associats al zel (baralles, marcatge territorial, miols...). També és important alimentar-los correctament, de manera que millorin les seves condicions físiques, i que alhora evitem la presència d'aliment orgànic als racons de la via pública.

Cal dir que totes aquestes actuacions seran dutes a terme per veterinaris que garanteixen la qualitat de l'assistència, i que els gats rebran una atenció continuada a través de voluntaris que s'encarregaran de mantenir-los, amb la col·laboració de personal tècnic municipal.

És important que tots respectem les actuacions que es portaran a terme, i que evitem la sobrealimentació dels gats que a partir d'ara rebran aquest tractament.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a les oficines de l'Ajuntament.

 
gats
gats
gats

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona