Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L’Ajuntament reclama a Adif una solució davant la mala situació de l’Estació de tren

Aquest mes de juny, l'Alcaldessa i la 1ª tinent d'alcalde de Sant Martí Sesgueioles es reuniran amb responsables del departament d'Estacions d'Adif per tal de reclamar una solució davant la mala situació de l'Estació de tren del municipi, que es troba a la línia de Barcelona a Lleida per Manresa.

L'Ajuntament demana a Adif, propietari de la caseta de l'Estació, una millora de l'edificació ja que actualment l'espai està en risc de despreniment del sostre i de caiguda de material fora del perímetre tancat, malgrat l'espai estigui protegit amb una doble tanca metàl·lica.

Aquesta situació posa en perill la seguretat de les persones usuàries del servei o que transiten per aquest espai, i per aquest motiu l'Ajuntament proposa a l'empresa que realitzi una rehabilitació total de l'edifici, o que procedeixi a fer l'enderroc d'aquest i creí una zona d'esbarjo.

A part d'aquesta incidència, també s'ha alertat de la mala conservació del pas subterrani i els murs de retenció de terres que es va realitzar l'any 2008. L'any 2013 un dels murs es va enderrocar i va ser reparat; el passat mes de març va tornar a caure l'altra part del mur i l'Ajuntament encara no ha rebut resposta.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona