Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Decidim el futur de l'Estació de Sant Martí Sesgueioles

PROCÉS PARTICIPATIU.- Quin creieu que és el millor futur per l'Estació de Sant Martí Sesgueioles?

dilluns 26 de juny

19 hores

Local Social "La Fàbrica"

 

 

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles es va reunir amb membres d'Adif per tal de demanar una millora a l'Estació de tren de Sant Martí Sesgueioles. L'empresa va informar al Consistori que té previst invertir, durant l'estiu d'aquest any, 45.000€ a la nostra Estació per a o fer una rehabilitació parcial o procedir a l'enderroc.

Si es tria la rehabilitació parcial, Adif podria arreglar la teulada, tapiar les entrades de la planta baixa i treure les tanques de seguretat que hi ha ara. Mentre que si es tria l'enderroc, amb la mateixa quantitat de diners, Adif tiraria a terra l'Estació, faria uns murs de separació i enjardinaria la zona que actualment ocupa l'edifici.

En tots dos casos ens ofereixen un conveni de concessió de 75 anys, sempre i quan es destini l'espai a ús social sense ànim de lucre.

En el primer cas, la rehabilitació parcial, l'Ajuntament hauria d'assumir el cost de la resta de la rehabilitació, mentre que en el segon cas, l'enderroc, l'Ajuntament col·locaria uns plafons informatius de com era l'estació i construiria una zona d'esbarjo, amb bancs i llums.

Des de l'Ajuntament creiem que al ser un tema que ens afecta a tots, ens heu d'ajudar a prendre una decisió.

Quin creieu que és el millor futur per l'Estació de Sant Martí Sesgueioles?

Us convoquem dilluns dia 26 a les 19 hores al Local Social “La Fàbrica”, per exposar-vos les dues opcions i triar-ne una entre tots. Si algú no pot venir, però té clara la seva resposta, pot enviar un correu electrònic a narbonaar@diba.cat o un missatge privat a traves del Facebook de l'Ajuntament.

Important: per a poder votar, s'ha d'estar empadronat al municipi  i ser major de 16 anys.

estació

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona