Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

"Mai hagués pensat que Sant Martí Sesgueioles podria mostrar-se tan gran, en molts i diferents aspectes!"

Passada la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles, la Cèlia García Marquez ens va fer arribar una carta mostrant el seu agraïment i satisfacció com a veïna del municipi.

La Cèlia i la seva parella agraeixen a tot el veïnat la gran acollida que han rebut, així com el tracte rebut per part de l'Ajuntament.

Molt agraïts per aquestes paraules, volem compartir amb tots vosaltres la seva carta.

 

 

Sant Martí Sesgueioles, 25 d'agost de 2017

Fa una mica més d' un any que vaig arribar amb el meu marit per primera vegada a Sant Martí Sesgueioles i sento la necessitat d'expressar l'opinió que em mereix d'aquest temps viscut en ell.

L'altre dia mentre escoltava el Pregó, vaig pensar en el fet d'haver pogut dedicar unes paraules a Sant Martí, però vaig adonar-me de què, segurament, encara em quedaven moltes més coses per conèixer, viure, saber i experimentar sobre aquest petit - gran poble,  per poder parlar d'ell  i definir-lo tal i com es mereix.

No obstant això,  em cal dir lo fantàstic, genial  i espectacular que, tant pel meu home com per a mi, ha estat viure aquesta temporada, gaudint i compartint moments inoblidables, experiències i vivències sensacionals.

He de dir que mai hagués pogut imaginar que un poble amb les dimensions amb que hi compte Sant Martí i amb el seu nombre d'habitants que en té, podria mostrar-se tan gran, en molts i diferents aspectes!!   La seva humilitat, sociabilitat, el seu a fer, la seva solidaritat, entre tantes d'altres qualitats,  el fan que sigui especialment enorme!!

Vull  fer referència  espacialment als membres que formen  l'Ajuntament, tots són d'admirar, començant per l'Alcaldessa, seguint pels Regidors i Regidores, Administració i acabant per l'Algutzir, entre d'altres persones que puguin formar també part d'aquesta, tan meravellosa, Entitat.

Durant en aquesta encara curta estància en ell, he pogut comprovar que tots plegats fan una excepcional tasca i formen un meravellós equip! Es mostren sempre a disposició del poble, escoltant les possibles seves queixes, necessitats, dubtes i propostes que els seus habitants els hi puguin caldre comentar, exposar, proposar...

 Intenten  fer tot allò que està a les seves possibilitats i es pugui portar a terme, si més no, intenten dialogar amb ell sobre el tema en qüestió, sempre per aconseguir poder arribar la millor resolució. Vetllen i s'esforcen, dia darrere dia, per a què tothom que hi visqui a Sant Martí, o bé passi per ell, s'hi senti  còmode, acollit... Hi treballen per aconseguir un bon objectiu, mantindre el poble viu i veure-ho créixer.

 M'agradaria puntualitzar que totes les vegades que he hagut de recórrer a l'Ajuntament, qualsevol de les persones per qui he estat atesa, m'ha mostrat confiança, atenció, he percebut, per part d'ella, col·laboració i participació, intentant  ajudar-me en tot el que ha pogut per a resoldre el tema que li hagi pogut plantejat fos de l'índole que fos.  

Mai he sentit cap mena de distinció de superioritat, per part d'aquests membres, ben al contrari, si algú ha mostrat certa diferència, he estat jo per ser de les últimes persones que s'ha instal·lat al poble.

D'altra banda, he de ressaltar adjectius sobre els veïns tan entranyables amb què hi compto.  Des del primer dia que el meu marit i jo  vàrem trepitjar Sant Martí, ens vàrem sentir acollits, recolzats, m'atreviria a dir que, fins i tot, ens vàrem sentir quasi ja integrats!! En aquells moments en què hi dubtàvem, si comprar la caseta o no, si seria bon indret per a invertir els nostres estalvis en un habitatge que l'utilitzaríem per gaudir els caps de setmana, les  vacances i, segurament, la nostra jubilació, aquesta excel·lent gent van fer que ho veiéssim tot ben clar, ens van convèncer!! Tots ells són encantadors, atents, servicials, generosos. Sempre mostren una salutació quan ens veuen, un gest amable,  ens  mostren confiança, caliu familiar, tots els qualificatius són pocs per a descriure'ls.  Sempre disposats a mantenir-nos informats del que passa o passarà al poble, de facilitar-nos el fet d'involucrar-nos en les activitats i costums que s'hi treballen al poble. Fan que ens sigui més fàcil la nostra integració  i estància a Sant Martí.

Tampoc puc deixar d'anomenar els professionals amb qui compte Sant Martí, als quals, a vegades, ens ha calgut recórrer algun d'ells per tal que ens reparessin alguna cosa espatllada o  posar en funcionament alguna altre, o bé fer el manteniment d'algun servei, a casa nostra. Tots ells han estat superiors quant a la dedicació, la professionalitat, el  bon a fer i la rapidesa, així com la disposició i l' honestedat, sempre mostrada.

Atès a això,  em comprometo a  intentar mostrar-nos d'igual manera que ho feu vosaltres, amb la gent del poble i amb les possibles noves persones que hi puguin vindre de visita, o bé a instal·lar-se al poble, seguint, sempre, el vostre exemple.

Per últim, convidar a tots els de Sant Martí, a seguir fent tan bona tasca com la que s'està fent fins ara, procurant tots plegats, mantindre viu Sant Martí Sesgueioles!!

Moltes gràcies a tots!!

Visca Sant Martí Sesgueioles!!

                                                                                                                                   

Cèlia García Márquez

sms

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona