Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles participa a la Marató per la Democràcia

Aquest diumenge 24 de setembre l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha participat a la Marató per la Democràcia que s'ha celebrat a Calaf, de la mateixa manera que a la resta de municipis catalans.

Ha estat una mobilització festiva i alhora reivindicativa en defensa de la democràcia, dels drets civils i en defensa de les nostres institucions.

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles defensa la democràcia i denuncia els fets transcorreguts per part del govern espanyol

Aquesta setmana hem començat a viure fets històrics molt rellevants, després dels atacs a la democràcia i als drets civils fonamentals per part del govern espanyol, així com les agressions a l'autonomia de Catalunya i a les nostres Institucions. Vivim en un Estat que ens impedeix avançar i que es basa en la por i l'amenaça com a eines per a governar, imposar i reprimir.

Els fets d'aquests dies relacionats amb la macrooperació contra l'1-O són insòlits, impensables en un estat democràtic i que han traspassat el llindar. El govern espanyol per tal d'aturar el referèndum i les mobilitzacions ciutadanes està utilitzant el seu poder a nivells desorbitats, i encara amenaça a agreujar-los.

Des de l'Ajuntament denunciem els fets transcorreguts aquests dies i transmetem el nostre suport a tots els afectats. Malgrat que el procés català es vulgui minimitzar a unes quantes persones, la realitat ens diu que és una mobilització del poble cada cop més gran i més potent, i que es referma en cada actuació hostil del Estado Español.

Encoratgem a tothom a defensar la democràcia i participar en les mobilitzacions, però sempre pacíficament i amb respecte, com han estat les que hem viscut aquests últims anys.

Visca Catalunya!

 

democracia
democracia

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona