Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Hem rebut la notificació de la Fiscalia Superior de Catalunya per a impedir obrir el Col·legi electoral

Aquest matí l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha rebut la notificació per part dels Mossos d'Esquadra en relació a la Instrucció 5/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya, per tal d'impedir que els Col·legi electoral del municipi obri en motiu del Referèndum d'aquest diumenge.

La notificació manifesta que lliurar les claus o la contrasenya de seguretat dels espais destinats a fer el referèndum es considera un acte de col·laboració en els delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabdals públics, i que se'n donarà responsabilitats penals i civils per a aquestes infraccions.

En cas que ja s'hagin lliurat, o se'n tinguin còpies, la Fiscalia ordena impedir l'obertura o denunciar a la policia la presència de persones.

El document també recorda que la utilització de l'espai com a Col·legi electoral pel Referèndum atorga directament la responsabilitat dels delictes per a l'organització d'aquest a l'Ajuntament. I finalment la Fiscalia també demana que davant de qualsevol impediment, amenaça, coacció o pressió per tal de prosseguir amb el Referèndum, es denunciï.  

Amb tot, més pressions per part de l'Estat Espanyol per tal de cultivar la por a través de l'amenaça i d'aquesta manera impedir que aquest diumenge 1 d'octubre puguem decidir sobre el futur de Catalunya.


La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona