Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Solidaritat amb la repressió rebuda l’1-O a Sant Martí Sesgueioles

Quasi 300 persones vingudes de diferents municipis es van concentrar ahir dimarts 3 d'octubre, en un acte de solidaritat amb la repressió rebuda l'1 d'octubre a Sant Martí Sesgueioles, celebrat a La Fàbrica.

L'acte, que va coincidir amb l'Aturada de país que va convocar la Taula per a la Democràcia, va reunir persones dels diferents municipis veïns. Amb l'urna plena de flors presidint La Fàbrica, es va oferir un refrigeri per a tothom i l'Alcaldessa Rosa Narbona va agrair a tothom l'escalf rebut.

Cristina Mas, Alcaldessa de Prats de Rei, Jordi Badia, Alcalde de Calaf, Antoni de Solà, Alcalde de Pujalt, Maties Bosch, primer tinent d'Alcalde de Sant Pere Sallavinera i Meritxell Humbert, presidenta d'ERC Anoia van mostrar la seva solidaritat amb Sant Martí Sesgueioles, a més d'explicar l'experiència viscuda als seus respectius municipis.

L'acte va finalitzar amb el clam col·lectiu ja hem votat i amb el Cant dels Segadors que va fer emocionar tota la sala. Finalment es va servir una copa de cava per celebrar que malgrat la repressió, Sant Martí Sesgueioles va votar al Referèndum per a l'Autodeterminació de Catalunya.

homenatge 1O Sant Martí Sesgueioles
homenatge 1O Sant Martí Sesgueioles 01
homenatge 1O Sant Martí Sesgueioles 01
homenatge 1O Sant Martí Sesgueioles 01

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona