Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Sant Martí Sesgueioles a punt per la seva Festa Major d’Hivern

La Festa Major d'hivern tindrà lloc del 10 al 12 de novembre, i iniciarà amb una exposició sobre els fets ocorreguts l'1 d'octubre.

Del 10 al 12 de novembre, Sant Martí Sesgueioles acollirà la seva Festa Major d'Hivern. Les activitats començaran divendres a les 20 hores, amb la inauguració de l'exposició 1 d'octubre. La força d'un poble.

L'exposició constarà d'un recull de fotografies fetes pels fotògrafs Xavier Calvet i Stan De Zoysa, i un audiovisual narrat per les persones que van viure la repressió de l'1 d'octubre, durant el Referèndum per a l'Autodeterminació de Catalunya. Es tracta d'un recull de vivències que s'exposarà com a record al municipi.

Acabada la inauguració de l'exposició, a les 21.30 hores, tindrà lloc el monòleg Els 4 barres, amb Jordi Carner, Toni Cruz, David Sas i Àngel Miralles. Aquests quatre còmics catalans, de llarga experiència, ens oferiran un espectacle d'humor irònic tal com diuen ells fet 100% a Catalunya amb productes de la terra. Al finalitzar l'espectacle se celebrarà el sopar popular.

Per acabar, diumenge tindrà la missa solemne en honor al patró del municipi, Sant Martí.

Desitgem que passeu una molt bona Festa Major d'hivern!

festa major hivern

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona