Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

170 persones assisteixen a l’exposició “1 d’octubre. La força d’un poble” a Sant Martí Sesgueioles

  • L'exposició és un recull fotogràfic dels fets ocorreguts el passat 1 d'octubre
  • Durant el divendres es van aconseguir 208€ per la Caixa Solidària de l'ANC

El passat divendres 10 de novembre, dins el marc de la Festa Major d'hivern de Sant Martí Sesgueioles, es va inaugurar l'exposició “1 d'octubre. La força d'un poble”. L'acte va comptar amb la presència d'Alba Vergés i Maria Senserrich, diputades al Parlament, Jordi Badia, Alcalde de Calaf, Cristina Mas, Alcaldessa de Prats de Rei, Montserrat Noguera, Alcaldessa de Sant Pere Sallavinera i Jordi Servitge, Alcalde de Veciana.

 

L'exposició és un recull fotogràfic de la repressió rebuda el passat 1 d'octubre, amb motiu de la celebració del Referèndum per a l'autodeterminació de Catalunya, a més d'un audiovisual amb la veu en off del testimoni de persones que s'hi van veure involucrades.

 

L'exposició es va inaugurar a les 20 hores, i seguidament va tenir lloc l'espectacle “Els 4 barres”, un espectacle d'humor irònic a càrrec de quatre còmics catalans. Al finalitzar l'espectacle es va celebrar el sopar popular de Festa Major.

 

Durant la jornada es va posar a disposició de tothom una guardiola per a la Caixa Solidària de l'ANC, per tal que qui volgués col·laborar a fer front a les sancions econòmiques del procés pogués aportar el que desitgés. Divendres es van aconseguir 208€, però tothom qui encara vulgui col·laborar, ho pot fer a l'Ajuntament, ja que hi estarà durant uns dies.

1 octubre
1 octubre
1 octubre
1 octubre

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona