Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Modificació de les ordenances municipals

Aquest 2018 l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha modificat les ordenances municipals 3, 7 i 8.

Pel que fa a l'ordenança nº 3, sobre l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, s'ha afegit el descompte dels vehicles de més de 40 anys, així com les característiques dels vehicles bonificats pel seu menor impacte ambiental. Pel que fa a les taxes, no s'ha modificat l'import.

L'ordenança nº 7, sobre la taxa pel servei de clavegueram, ens ha semblat oportú fer una modificació i relacionar aquesta taxa amb el servei de l'aigua. En principi tothom qui té comptador d'aigua pagarà aquesta taxa, a no ser que tinguin fossa sèptica i no es faci servir el clavegueram municipal. En aquest cas, estaria bé que tothom confirmés la seva situació a les oficines de l'Ajuntament.

A més, s'han creat 3 tarifes, la d'habitatge i cobert, de 15€; la de comerç, de 30€, i la d'indústria, de 100€. Malgrat que l'Ajuntament recaptarà menys diners, hem cregut que és un repartiment més equitatiu, ja que abans resultava un 15% sobre l'impost de l'IBI.

Finalment, a l'ordenança nº 8, sobre la taxa de prestació serveis de cementiris, s'han substituit les sales de dol de l'article 6 pels columbaris, ja que no en tenim al municipi. A més, a partir del 2018, les persones que vulguin ser incinerades disposaran d'un espai. També s'han inclòs els preus de la concessió i el manteniment dels columbaris.

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la vostra disposició.

ordenances

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona