Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Jornada de portes obertes a l’Escola Font de l’Anoia

El proper diumenge 11 de març, d'11 a 13 hores, tindrà lloc la jornada de portes obertes de l'Escola Font de l'Anoia de Sant Martí Sesgueioles.

L'Escola convida a totes les famílies qui vulguin conèixer el centre i estiguin interessades en la preinscripció per al proper curs 2018-2019. Durant la Jornada podran conèixer les instal·lacions, els projectes pedagògics, les activitats i el funcionament del centre.

Una petita gran Escola

L'Escola Font de l'Anoia forma part de la Zona Escolar Rural (ZER) Vent d'Avall. És una petita escola de poble que acull grups multinivell i multicicles que permeten la interacció entre alumnes de diferents edats.

Aquest sistema educatiu impulsa l'autonomia i la responsabilitat dels alumnes, doncs es genera un gran treball cooperatiu on els petits aprenen dels grans, i els grans aprenen dels petits.

Un altre avantatge que té aquest tipus d'escola rural és el vincle que genera la relació propera entre mestres, alumnes, família i poble. La proximitat del poble i de l'Escola permet que el treball sigui més personalitzat, tenint en compte les necessitats de cada alumne/a,  oferint-li una atenció més personal.

A més, l'agrupació de la ZER Vent d'Avall permet que els alumnes es relacionin amb altres de les diverses escoles que l'integren a partir de trobades i activitats conjuntes.

Jornada de Portes Obertes de l'Escola Font de l'Anoia: diumenge 11 de març, d'11 a 13 hores.

escola

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona