Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L’Ajuntament rep una subvenció de Diputació de Barcelona per a reformar i millorar l’Escola Font de l’Anoia i la Zona Esportiva

La Diputació de Barcelona, en el marc del Programa complementari de reforma i millora d'equipaments locals, ha atorgat a l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles una sèrie d'ajuts econòmics per a reformar l'Escola Font de l'Anoia i la Zona Esportiva.

Per una banda, durant aquest 2018 es durà a terme la reforma i millora de l'Escola Font de l'Anoia, que comptarà amb un import total de 36.671,21€. Les actuacions que s'hi duran a terme seran la rehabilitació de les façanes interior i exterior, per tal d'evitar les humitats; i alhora es deixaran a pedra vista. També es durà a terme una impermeabilització de la teulada de la casa del mestre i part de la teulada de l'Escola, per tal de contribuir en l'estalvi energètic i la confortabilitat dels alumnes a l'hora de dinar, i finalment es durà a terme un canvi en l'enllumenat Led de tot l'edifici.

Per a l'any 2019, es durà a terme la reforma i millora de la zona esportiva, amb una ajuda d'un total de 11.170,42€.  Les actuacions que s'hi duran a terme són la millora en la instal·lació elèctrica per a la regularització i certificació d'aquesta, i també de la pintura i el paviment del frontó.

Amb tot, l'Ajuntament segueix treballant per al bon estat dels serveis municipals.

sant martí sesgueioles

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona