Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Juny, mes de la salut a Sant Martí Sesgueioles

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, amb el suport de Diputació de Barcelona, promouen durant el mes de juny el mes de la salut. El Consistori convida a tothom a participar en un cicle de conferències sobre les bones pràctiques en promoció de la salut.

Amb aquest cicle de conferències l'Ajuntament pretén incrementar el coneixement de les persones sobre la seva salut i a fomentar estils de vida saludables, per a millorar la qualitat de vida dels santmartinencs i santmartinenques.

El dijous 7 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc la conferència sobre “Nutrició i alimentació”, a càrrec de la nutricionista Alba Creus. Es donarà a conèixer el perquè és important alimentar-se bé i saber quins són els aliments que ens aporten substàncies nutritives.

Divendres 15 de juny, també a les 18 hores, tindrà lloc la conferència sobre “La salut emocional”, a càrrec de la psicòloga Cristina Berenguer. Aquesta xerrada contribuirà a fer consciència de les pròpies capacitats, per afrontar-nos el dia a dia, treballant de forma productiva i sent capaços de relacionar-nos amb el nostre entorn estant bé amb nosaltres mateixos.

Pel que fa a dijous 21 de juny, a les 18 hores comptarem amb una conferència sobre la importància de la higiene postural, “L'educació postural”, a càrrec de Marga Riera. Coneixerem les eines per ser més conscients de la nostra postura i gestos diaris, per tal d'evitar males posicions que puguin perjudicar el nostre cos.

Finalment dissabte 30 de juny, a les 11 hores, tindrà lloc la conferència sobre “Podologia”, a càrrec de la podòloga Judit Muns. En aquesta conferència coneixerem perquè és important cuidar la salut dels nostres peus, que sovint són els grans oblidats del nostre cos.

Al finalitzar les activitats hi haurà pica-pica per a totes les persones assistents, gentilesa de l'Ajuntament.

salut

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona