Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Dissabte 23 de juny inicia la nova temporada de piscina 2018

La temporada 2018 de la Piscina Municipal de Sant Martí Sesgueioles començarà dissabte dia 23 de juny fins diumenge 2 de setembre de 2018.

El proper dissabte 23 de juny s'inaugurarà la Piscina Municipal de Sant Martí Sesgueioles, que un any més oferirà cursets de natació per nens i nenes de 4 a 16 anys.

Els abonaments estan disponibles a partir de dilluns 4 de juny a les oficines de l'Ajuntament, en horari de 8 a 15 h, menys el dilluns que és de 8 a 14 hores i de 15 a 17 hores.

Per tal d'accedir a les instal·lacions de la piscina, serà imprescindible presentar l'abonament des del primer dia d'obertura de la piscina, sense excepcions. Si no és així, s'haurà d'abonar l'entrada corresponent.

Enguany hi tornarà a haver descomptes per a persones amb discapacitat física o psíquica, acreditada mitjançant carnet de la Generalitat, qui pagaran quota reduïda del 50%. Les famílies amb títol de família nombrosa, gaudiran d'un 20% de descompte fins a 21 anys i fins el 25 anys amb acreditació d'estudiant. I les famílies monoparentals ja tindran els descomptes aplicats a la tarifa i hauran d'acreditar-se mitjançant carnet de la Generalitat de Catalunya. En cas que es pugui aplicar més d'un descompte, l'usuari haurà de triar-ne un.

Els nens fins a 4 anys podran gaudir dels serveis de la piscina de forma gratuïta, i hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult, de la mateixa manera que també ho hauran de fer els menors de 14 anys.

També hi haurà una quota o preu bonificat en casos d'aturats de llarga durada, sense prestació o amb prestació mínima i persones que acreditin problemes greus econòmics, amb previ informe dels Serveis Socials Municipals.

Consulteu el detall dels preus en el document que s'adjunta.

piscina municipal

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona