Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Participa a l’11a edició de la revista cultural Margaridó

Com cada any, comencem a treballar per tal que la nostra publicació anual pugui ser a totes les cases del municipi arribada la Festa Major.

La Margaridó és la revista de Sant Martí Sesgueioles no només perquè es reparteix al municipi, sinó perquè és fruit de les aportacions de santmartinencs i santmartinenques. Sense la implicació de totes les persones que cada any la feu possible, la revista Margaridó perdria la seva essència.

És per aquest motiu que des de l'Ajuntament fem una crida a tothom qui vulgui aportar contingut a l'edició d'enguany. Per tal de fer arribar material, cal que ho entregueu a l'Ajuntament o bé via correu electrònic (narbonaar@sesgueioles.cat). Cal que els textos s'enviïn en format Document (.doc), amb tipografia Arial número 11.

Finalment, comentar-vos que des de l'Ajuntament estem fent un recull històric de fotografies de casaments de veïns i veïnes del municipi, per veure'n l'evolució. Tothom qui tingui fotografies, demanem si us plau que ens les facin arribar per alguna de les dues vies esmentades.


La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona