Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Dissabte 11 d'agost Sant Martí Sesgueioles torna a reviure Margaridó

Dissabte 11 d'agost, Sant Martí Sesgueioles tornarà a viure la representació de "Margaridó", l'obra poètica escrita per Apel.les Mestres. L'Associació Cultural La Corriola n'és l'organitzadora.

Les activitats s'iniciaran a les 6 de la tarda amb la fira de productes artesans i diversos quadres escènics de l'època de la Guerra del Francès.

A dos quarts de 8 de la tarda se celebrarà el sopar tradicional al Rebost de la Margaridó, i a continuació a dos quarts de 10 de la nit tindrà lloc la representació de "Margaridó" al Passeig dels Germans Forn. L'adaptació teatral i la direcció és a càrrec de Pilar Guardiola, i la música és escrita i estarà interpretada en directe per Jeroni Pagan.

Es pot fer reserva de tiquet per l'espectacle (5€) o entrada a la funció amb sopar (13€), a través del Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia al telèfon 659192110 o al correu electrònic info@altaanoia.info, fins dimecres dia 8 d'agost. També a Sant Martí, a les tardes del 6 al 10 d'agost a La Fàbrica; o bé a Sant Guim, a Sikarra Nostra, de l'1 al 5 d'agost. Les reserves fetes el mateix dia 11 tidran un cost de 7 € el seient, i 17€ seient i sopar. 

L'obra, que es va escenificar per primera vegada l'any 1991 sota la direcció de Joan Oller, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, el Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia, CaixaBank, el Casal de Calaf, Estany Instal.lacions SL, Agrària Estany, Apliclor i Construccions Creus i Jimenez.

L'aforament és limitat.

Margaridó
Margaridó

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona