Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Gran èxit a la representació de “Margaridó”, amb prop de 500 persones

Quasi 500 persones van assistir a la representació de "Margaridó", organitzada per l'Associació Cultural La Corriola, aquest passat dissabte 11 d'agost.

L'adaptació teatral de l'obra poètica d'Apel.les Mestres, que va tenir una molt bona acollida per tot el públic present, va tenir lloc a dos quarts de 10 de la nit, al Passeig dels Germans Forn.

L'acte va començar amb la benvinguda i agraïments de l'Alcaldessa Rosa Narbona, i a continuació la Pilar Guardiola, directora artística, va fer una introducció de l'obra d'enguany. Finalment en Josep Gassó, president de l'Associació Cultural La Corriola, va explicar com es va fer possible la representació d'aquest any. La música de la l'obra va ser escrita i interpretada en directe per Jeroni Pagan.

Abans de l'obra, 225 persones van participar al sopar tradicional al Rebost de la Margaridó; també van comptar amb una gran participació la fira de productes artesans de la tarda i els diversos quadres escènics de l'època de la Guerra del Francès.

La representació de “Margaridó” va rebre el suport de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, el Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia, CaixaBank, el Casal de Calaf, Estany Instal.lacions SL, Agrària Estany, Apliclor i Construccions Creus i Jimenez.

margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido
margarido

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona