Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

V Torneig de Ràpides a la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles

Diumenge 19 d'agost, en el marc de la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles, La Fàbrica (Av Catalunya, s/n) acollirà el torneig d'escacs, a les 10 hores del matí. És una activitat organitzada per l'Associació Cultural La Corriola que rep la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles i el Club d'Escacs Calaf.

El torneig consistirà en partides ràpides d'escacs a 5 minuts per a cada jugador, mitjançant el sistema suís a 10 rondes. Per tal de confeccionar el rànquing inicial de jugadors, en primer lloc es tindrà en compte l'ELO FIDE; en cas de no tenir-ne, l'ELO FEDA, i si no se'n té, es farà servir l'ELO català. Les persones no federades partiran amb un ELO 1700 a efectes del programa informàtic d'aparellament. L'àrbitre jugador del torneig serà Ramon Batlle del Club d'Escacs Calaf.

L'activitat és oberta a tothom, sigui o no jugador federat. Les inscripcions són gratuïtes i cal que es facin al correu electrònic lacorriola2016@gmail.com, tot indicant el nom, si la persona és o no federada, i si ho és, el seu ELO. Hi ha una limitació de 30 inscripcions, i en cas de quedaré alguna plaça s'obrirà inscripció el mateix dia del torneig de 9 a 9.45 hores.

Durant el torneig hi haurà un descans amb esmorzar i begudes per a tots els participants.

Els premis per la persona guanyadora, és a dir el primer classificat absolut, serà un trofeu, amb un lot de productes de Sant Martí Sesgueioles i un premi de 50€. També hi haurà trofeu al primer classificat menor de 14 anys.

rapides

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona