Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

VI Pedalada-Caminada memorial Gerard Borràs

El proper diumenge 21 d'octubre tindrà lloc la VI Pedalada-Caminada memorial Gerard Borràs, que s'iniciarà i finalitzarà a la Plaça Emili Donadeu de Sant Martí Sesgueioles. Enguany l'organització ha preparat novetats, com el reportatge fotogràfic de l'esdeveniment i sortejos entre els participants.

Hi haurà tres modalitats de recorregut amb una hora de sortida corresponent; el tram llarg, de 36 km, s'iniciarà a les 8.30 hores; el curt, de 15 km, a les 9.30 hores, i finalment el mini (3 km), a les 9.30 hores.

Per tal de participar a la cursa, cal abonar una tarifa de 10 €, on s'inclou samarreta, bossa del corredor i esmorzar; 6 €, si es vol només bossa del corredor i esmorzar, o bé només samarreta. Els menors de 12 anys també mantenen aquesta tarifa reduïda de 6€.

Les inscripcions es poden dur a terme fins el 15 d'octubre, a l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, o bé trucant al telèfon 93 868 11 22. També es poden fer online, a través dels perfils d'Instagram i Facebook de “Pedalada-Caminada Memorial Gerard Borràs”.

Des de l'organització es demana que tothom reculli el dorsal el dia 20 d'octubre, a l'Ajuntament.

VI Pedalada-Caminada memorial Gerard Borràs

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona