Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Actes commemoratius per a celebrar l’aniversari de l’1 d’octubre

El proper dilluns 1 d'octubre se celebrarà l'aniversari del Referèndum per a l'Autodeterminació de Catalunya, i un any després de les càrregues policials que va patir el municipi durant la jornada, des de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles i el CDR Sant Martí Sesgueioles s'han preparat una sèrie d'activitats per commemorar la data, a La Fàbrica.

Dilluns 1 d'octubre, a les 19.30 hores, tindrà lloc l'exposició de fotografies de l'1-O, elaborada pels fotògrafs Xavier Calvet i Stan de Zoysa. Seguidament, a les 20.30h, se celebrarà l'acte oficial de canvi de nom del carrer Marinada pel carrer de l'1 d'octubre. L'acte finalitzarà amb un sopar popular a La Fàbrica, de coca de recapte, beguda i postre.

Per altra banda, dissabte 6 d'octubre a les 19.30 hores se celebrarà una xerrada amb l'empresari i economista català, Ramir De Porrata-Dòria. Al finalitzar, hi haurà sopar popular d'entrepà de botifarra, beguda i postre. A més, durant tot el dissabte es podrà visitar l'exposició de fotografies de l'1-O, creada gràcies a les fotografies de Xavier Calvet i Stan de Zoysa.

Els tiquets dels sopars populars tenen un cost de 6 € i es poden comprar a l'Ajuntament, en horari de 8 a 15 hores, i a totes les botigues de Sant Martí Sesgueioles. Els diners recaptats seran destinats a les caixes de solidaritat.

1 octubre sant martí sesgueioles

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona