Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Aquest dissabte, xerrada amb Ramir De Porrata-Dòria, empresari i economista català

Aquest dissabte 6 d'octubre, se celebraran els últims actes commemoratius de l'aniversari de l'1 d'octubre, organitzats per l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles i el CDR de Sant Martí Sesgueioles. La xerrada amb Ramir De Porrata-Doria serà l'acte principal, que tindrà lloc a les 19.30 hores, a La Fàbrica. 

L'empresari, economista i polític català és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, té un màster en enginyeria de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i és doctor en aquesta disciplina per la mateixa universitat. És també cofundador i CEO de l'empresa Keonn; i va ser responsable d'Anàlisi Estratègica i vicepresident del Cercle Català de Negocis i autor de l'estudi “Cap a on s'encamina Espanya?”. En l'àmbit polític, l'any 2017 va ser el candidat número 62 per la llista de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya.

A més, durant tot el dissabte es podrà visitar l'exposició de fotografies del passat Referèndum per a l'Autodeterminació de Catalunya, creada amb les fotografies de Xavier Calvet i Stan de Zoysa.

Al finalitzar, hi haurà sopar de germanor, d'entrepà de botifarra, beguda i postre. Els tiquets dels sopars populars tenen un cost de 6 € i es poden comprar a l'Ajuntament, en horari de 8 a 15 hores, i a totes les botigues de Sant Martí Sesgueioles. Els diners recaptats seran destinats a les caixes de solidaritat.

ramir

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona