Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

L'Ajuntament engega el procés participatiu “Millora el poble”

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles organitza el procés participatiu “Millora el poble”, per tal que els santmartinencs i santmartinenques puguin aportar idees per a millorar el municipi, i decidir així el destí dels 2.000€ adjudicats pel projecte. D'aquest total, 1.000€ han estat cedits per la Fundació La Caixa per incloure al pressupost d'inversions del proper 2019.

Els objectius del projecte són detectar les necessitats de la població, i implicar a tots els santmartinencs i santmartinenques en la presa de decisions d'una part dels recursos públics, i sobre els temes que afecten directament al municipi. Alhora es fomenta la democràcia, la participació ciutadana i es facilita la comprensió de l'administració pública entre la població.

Les propostes podran ser presentades per tots els veïns i veïnes del municipi, o persones amb propietats, que tinguin més de 16 anys, així com entitats inscrites al Registre Municipal. Es podrà fer de forma presencial, al taulell de recepció de l'Ajuntament, o per via telemàtica, enviant un missatge a st.martises@sesgueioles.cat. Caldrà presentar el projecte amb el pressupost, nom i cognoms de l'autor/a, DNI i signatura, abans del dia 15 de novembre 2018.

Es validarà la viabilitat de les propostes d'acord amb el pressupost, la viabilitat tècnica, i es tindrà en compte si es cobreix una necessitat del municipi i si va a la línia del projecte polític municipal. Les propostes viables passaran a la fase de votacions i es penjaran a la web per tal que tothom les conegui.

Pel que fa a la votació de les idees aportades, l'Ajuntament ho farà extensiu a la pàgina web municipal i les xarxes socials, on s'informarà sobre el procés de votació, on i quan tindrà lloc i la metodologia que s'utilitzarà.

 

participatiu

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona