Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Del 9 a l'11 de novembre, Festa Major d'Hivern a Sant Martí Sesgueioles

Del 9 a l'11 de novembre, Sant Martí Sesgueioles tornarà a viure la seva Festa Major d'Hivern.

Els actes començaran divendres 9, a les 16.30 hores, amb la inauguració del nou Espai Jove, a la planta baixa de l'Ajuntament. Finalment a les 20 hores se celebrarà l'actuació "Capvespres de la Corriola", una proposta gastromusical al jardí de Cal Jordana.

Els actes de dissabte 10 seran a les 21.30 hores, amb el sopar popular al Centre Polivalent Josep Ma. Torras Cao - La Fàbrica, i a continuació hi haurà l'actuació musical de "La Marta Rius". Per tal d'assistir al sopar, cal recollir el tiquet a l'Ajuntament, de 8 a 15 h. fins dijous dia 8 de novembre.

El diumenge 11 se celebrarà la tradicional Missa oficiada per Mn. Valentí Miserachs, a les 13 hores. A les 17.30 hores, s'oferirà un passi de la pel.lícula "Margaridó", i a continuació hi haurà berenar i el lliurament dels premis del 1er. concurs literari de La Corriola.

Durant les tardes de Festa Major, es podrà visitar l'exposició de dibuixos d'en Joan Llorens a la Capella del Roser.

A més, durant la Festa Major tindrem la visita de dues personalitats del poble de Patrica (Itàlia), per fer els primers contactes de l'agermanament entre els dos municipis.


La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona