Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Primers contactes d’agermanament entre Sant Martí Sesgueioles i Patrica (Itàlia)

Del 9 a l'11 de novembre, Sant Martí Sesgueioles va acollir la seva Festa Major d'hivern, que va estar especialment marcada per l'agermanament amb Patrica (Itàlia). Durant la festa es van rebre els representants municipals del poble italià i es van fer els primers contactes per a l'agermanament entre els dos municipis.

Divendres, el primer dia de Festa Major, es va dur a terme un dinar de germanor com a benvinguda al municipi, al Restaurant Llenegues. La trobada va comptar amb la presència de l'Alcaldessa Rosa Narbona, Anna Sala, primera tinent d'Alcalde, Monsenyor Valenti Miserachs i Mossèn Joan, Maite Estany en representació de l'empresa Agrària Estany, Josep Gassó, president de La Corriola, Marian Vilaseca, presidenta de l'AMPA de l'Escola Font de l'Anoia, i la delegació patricania formada per Angelo Gatti, primer tinent d'Alcalde i Corrado Ferracci, tècnic de l'Ajuntament de Patrica, i Aldo Conti i la senyora Alberta Conti, del Pro Loco de Patrica.

A la tarda es va fer una visita oficial a les instal·lacions de l'empresa Agraria Estany, a càrrec dels directius de l'empresa; seguidament es va visitar el municipi i finalment es va convidar els representants italians a l'Ajuntament.

A la Casa de la Vila es va fer l' intercanvi d'obsequis de cortesia d'ambdós pobles, i a continuació es va acordar l'agermanament amb la signatura oficial de la unió de cooperació entre els dos municipis, que es converteix en el primer agermanament entre el poble italià i el català.

Durant tot el cap de setmana es va convidar a la delegació italiana a participar dels actes de la Festa Major d'hivern, com la proposta gastromusical i creativa de divendres vespre, "Capvespres de la Corriola", i el sopar i concert de dissabte vespre. Dissabte al matí també es va fer una visita a les botigues museïtzades de Calaf, que recentment han rebut el premi d'Innovació turística de Catalunya del 2018.

patrica
patrica
patrica
patrica
patrica
patrica
patrica
patrica

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona