Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

El procés participatiu “Millora el poble” queda desert per inviabilitat de les propostes rebudes

Malgrat els projectes finalment no es duguin a terme, els diners del projecte es destinaran a material pel Casal, amb aspectes que es demanaven a la proposta rebuda, i amb més taules a la zona de pícnic del Poliesportiu.

El procés participatiu “Millora el poble” que va engegar l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, per tal que els santmartinencs i santmartinenques aportessin idees per a millorar el municipi, ha quedat desert per inviabilitat de les propostes rebudes. El procés participatiu tenia com a objectiu decidir el destí dels 2.000€ adjudicats pel projecte, 1.000€ dels quals van ser cedits per la Fundació La Caixa, i 1.000€ per l'Ajuntament, dins el pressupost del 2018.

En total es van rebre 5 propostes per a millorar diferents zones del municipi. Tal i com establien les bases, l'Ajuntament va mesurar la viabilitat de les propostes d'acord amb el pressupost, la viabilitat tècnica, i es va tenir en compte si es cobria una necessitat del municipi i si anaven a la línia del projecte polític municipal.

Un dels projectes rebuts és sobre la construcció d'una passarel·la a la zona del safareig, que l'equip municipal va decidir que no era viable per ser una construcció dins l'àmbit de l'ACA; també es va rebre un segon projecte de Casal, que coincideix amb el nou Casal Jove recentment inaugurat i que comptarà amb un dia per a les famílies. El tercer projecte rebut era sobre la creació d'una plaça humida, que no s'ha acceptat perquè ja hi ha dues iniciatives engegades a aquesta zona: la segona part de la Via Verda cap als horts, i l'arranjament de l'Escorxador, safareig i jardinet. La penúltima proposta era en relació a la figura de Sant Miquel a la Façana lateral de l'Església, però l'Església és del Bisbat, i l'actuació es complica ja que no pertany a l'Ajuntament. Finalment l'últim projecte rebut feia relació amb la creació d'una zona verda a l'Estació, que no s'ha acceptat perquè el jardí és d'ADIF i demanar permisos és molt complicat.

Malgrat els projectes finalment no es duguin a terme, els diners del projecte es destinaran a material pel Casal, amb aspectes que es demanaven a la proposta rebuda, i amb més taules a la zona de pícnic del Poliesportiu.

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles agraeix la col·laboració i participació de tothom. Les diferents propostes rebudes serveixen per millorar les accions que s'estan duent a terme ara i en el futur; a més algunes de les idees s'aniran fent a mesura que des de l'Ajuntament es parli amb les administracions corresponents.


La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona