Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

“Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?” és la campanya per a dinamitzar el comerç de proximitat del Consell Comarcal de l’Anoia

El Consell Comarcal de l'Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona, promou el comerç de proximitat a través de la campanya “Jo compro al poble, jo compro a l'Anoia… I tu, per què?”.

A través del testimoni de veïns i veïnes de diferents pobles de la comarca que compren a l'Anoia, la campanya vol incidir en la decisió de compra dels ciutadans perquè escullin consumir al seu municipi i en el petit comerç potenciant les compres en els pobles de la comarca tot posant en valor l'existència del comerç local.

Els motius que s'exposen són varis: “per confiança”, “per aprofitar el temps”, “per la relació entre persones”, “per l'activació de l'economia local”, “per proximitat”, “per tracte familiar”, “per qualitat i coneixement dels productes”, “per estalvi energètic i econòmic en transport”, “per manteniment dels llocs de treball”, “per servei”….

Des de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles us encoratgem a donar vida al comerç del municipi i a reconèixer les raons per les quals és la millor opció a l'hora de comprar.

 

Concurs #jocomproalanoia

La campanya promou el concurs d'Instagram #jocomproalanoia, que consisteix en publicar una fotografia realitzant una compra al poble. Les millors fotografies poden tenir com a premi paneres amb productes de proximitat, àpats a restaurants de la comarca i un cap de setmana en un allotjament rural de l'Anoia per a dues persones.

Els requisits que cal complir són etiquetar la foto amb  #jocomproalanoia, indicar a quin municipi s'ha fet la foto (ha de ser a l'Anoia) i ser seguidor del perfil  a Instagram@anoiacamptaula.

Podeu consultar les bases aquí.

El termini de participació en el concurs va començar el 20 de novembre i finalitzarà el 31 de gener de 2019 a les 23:59h.

cca

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona