Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   no estils / v.mòbils

Josep Ramon Mut, Diputat delegat d'Urbanisme i Habitatge de Diputació de Barcelona, visita la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles

Aquest divendres 18 de gener ha tingut lloc la visita oficial de Josep Ramon Mut, Diputat delegat d'Urbanisme i Habitatge de Diputació de Barcelona, a la Capella del Roser, amb l'Alcaldessa Rosa Narbona. També l'han acompanyat els senyors Jaume Soldevilla, pare i fill arquitectes de l'obra, i Ricard Vall, constructor.

A l'acabar la visita a la capella, s'ha recorregut el poble i els seus punts d'interès, com el campanar, el safareig i la via verda i, per finalitzar la visita,  s'ha fet un dinar institucional al restaurant Llenegues amb la primera tinent d'alcalde, Anna Rius, i amb la regidora de cultura, Montserrat Franch.

 

Diputació finança una part de les obres de remodelació de la Capella del Roser

El passat mes de setembre, l'Ajuntament va presentar el projecte de millora de la Capella del Roser a Urbanisme i Habitatge de Diputació de Barcelona, per tal de sol·licitar suport econòmic per a solucionar el mal estat de la coberta i els problemes de filtracions d'aigua amb els veïns i veïnes del municipi.

Capella del Roser

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona