Inici
Mida text:  Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom   activar estils

Jornada informativa sobre presentació de sobres digitals en licitacions públiques a Calaf

L'Ajuntament de Calaf, amb el suport del Consell Comarcal de l'Anoia, organitzen una jornada informativa sobre “Com presentar sobres digitals en licitacions públiques”. La sessió tindrà lloc divendres 18 de gener, a les 9.30 hores, al Centre de Recursos per a l'Ocupació de Calaf.

Es tracta d'una iniciativa adreçada a empreses, persones emprenedores, professionals i autònomes que vulguin presentar la seva oferta en licitacions públiques. Per a inscriure's, cal contactar via correu electrònic (calaf.ocupacio@calaf.cat), en un termini màxim fins el 16 de gener.

Sobre Digital, l'eina per presentar i obrir ofertes de manera electrònica

El Sobre Digital és una eina de licitació electrònica, que permet la presentació i l'obertura d'ofertes de manera electrònica, garantint la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l'obertura.

Amb l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic, 9/2017, el proper 9 de març de 2018, es fa obligatòria la tramitació electrònica en tots els procediments de contractació administrativa, entre ells, la presentació d'ofertes per part de les empreses licitadores.

jornada calaf

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.


Sant Martí Sesgueioles · NIF P0822800I
Plaça de l’Ajuntament, s/n. · 08282 Sant Martí Sesgueioles · T. 93 868 11 22 · F. -
Diputació de Barcelona